Verslag babykamer styling meisje Lynn

Zoals sommigen van jullie ongetwijfeld vernomen hebben ik ben in blijde verwachting van ons eerste kindje. First time mother hier dus. We weten al wel het geslacht en ook de naam. Dat zal Lynn worden. Maargoed, de baby zal er al zijn over een paar maanden dus het is de hoogste tijd om de babykamer te gaan prepareren.

Eerste aankopen

De eerste aankopen zullen zijn een wieg en ook beddengoed. Een vriendin van mij is al wat verder in het proces. Zij is ouder van twee peuters. Een jongen en een meisje. Dus ik ging eerst maar eens bij haar op de koffie om inspiratie op te doen. Ze vertelde me dat ze de meeste kinderkamer decoratie en interieur aangeschaft heeft bij CozyKidz. Dus ik noteerde deze naam in mijn aantekeningen om later te bezoeken de website. Verder had ze dingen gevonden bij usual suspects zoals Ikea, Zara HOME. Merken waar ze weg van is zijn o.a. Leander, Oliver Furniture, Brita Sweden, Cam Cam Copenhagen en eigenlijk alles dat Scandinavisch van afkomst is.

Naar de showroom

Eenmaal thuis ging ik dus maar eens CozyKidz bezoeken. Ik zag overigens dat ze niet heel ver van mij vandaan wonen en ze hebben een showroom, dus misschien eens een goed idee om een aantal van de spullen in levende lijve te zien voordat ik definitief de trekker overhaal. Enfin, voor degene die benieuwd zijn en lui om zelf op te zoeken dit zijn de adresgegevens:

CozyKidz Kinderkamers
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 085 065 6434
Website URL: https://www.cozykidz.nl/nl/
Enfin eerst maar even window shoppen in de webwinkel. Ik vond al snel hier een onwijs leuke Leander babykamer wieg. De kleur is wit of beige en ik vind het geheel uitermate stijlvol vorm gegeven. Ik ben direct overtuigd en heb hem direct aan het winkelmandje toegevoegd.

Beddengoed

Qua beddengoed vonden we al snel leuke baby wieg lakentjes van het Nederlandse merk Mies & Co. Die zullen goed passen bij de Leander wieg. Een goede fit zou ik zeggen en mijn man was het met mij eens. Zo gezegd zo gedaan en de spulletjes waren binnen een paar dagen al in huis. Alles geïnstalleerd. En alles is naar verwachting. De vriendin waar ik het eerder in dit artikel over had is ook op bezoek gekomen voor de thee, en toen maar even gedemonstreerd deze nieuwe aankopen en ook zij is enthousiast erover en complimenteerde mij.