babyonboard.nl

Noppies is het favoriete kledingmerk van veel ouders, maar waarom?

noppies

Veel ouders komen voor het eerst in aanraking met het merk Noppies tijdens de zwangerschap. Is het niet dankzij de leuke positiemode die zij hebben, dan is het wel door de newborn collectie van dit merk. De kwaliteit, de leuke ontwerpen en het comfort dat Noppies in de kledingstukken weet te combineren zie je niet bij alle kledingmerken voor baby’s en kinderen terugkomen. Ben jij opzoek naar een nieuw favoriet kinder- of babykledingmerk, dan moet je Noppies zeker een keer proberen.

De newborn collectie van Noppies

Noppies is één van de merken die prematuur babykleding aanbiedt, dit merk gaat namelijk vanaf maat 44. Maat 44 wordt gedragen bij baby’s die rond de 35ste week worden geboren. De newborn collectie van Noppies loopt in de meeste gevallen van maat 44 tot en met maat 74. De newborn collectie van noppies heeft echte meisjes en jongenskleding, maar ook unisex shirtjes, broekjes en boxpakjes. Wil je verzekerd zijn dat jouw pasgeborene comfortabele, kwaliteitsvolle en leuke kleding draagt? Dan ben je bij Noppies aan het juiste adres.

De baby- en peutercollectie

De collectie baby- en peuterkleding van Noppies loopt bij de meeste kledingstukken van maat 50 tot en met maat 86. Deze kleding is écht voor jongens en meisjes. De zachte kleuren staan ieder baby’tje geweldig en ook hier worden weer de zachte en comfortabele stoffen gebruikt. De kleding is ontworpen voor de allerkleinste, dus of jouw kindje nu enkel nog in de box ligt, begint met kruipen of al eerste stapjes maakt met Noppies kleding kunnen ze heerlijk vrij bewegen.

Nieuw bij Noppies! De Teens collectie

Noppies had altijd kinderkleding tot en met maat 116, maar sinds kort hebben zij de kinderkleding collectie uitgebreid tot en maat 152. Uiteraard is er rekening gehouden met de ontwerpen, een kindje van vier jaar draagt in de meeste gevallen niet dezelfde kleding als een achtjarige. De kinder/ teens collectie is verkrijgbaar vanaf maat 104.

Zoals je hierboven kunt lezen is er voor iedere leeftijd een eigen collectie en voor kinderen zijn er zelfs twee collectie. Hiermee houden ze rekening met verschillende smaken en type kinderen. De collectie voor de kleinere kinderen is verkrijgbaar vanaf maat 74 tot en met 128 en de kinder/ teens collectie gaat vanaf maat 104. Heb jij kleding in maat 104, 116, 122 of 128 nodig voor jouw kindje, dan heb je dus zeker genoeg keus.

Mobiele versie afsluiten